Нова колекція фарб ŚNIEŻKA PLATINIUM®: крокуючи в ногу з часом

20 вересня 2018

arrow_backназад

З чого починається ремонт? Правильно - з чистого аркуша. І вибір кольору стін – лише половина завдання. Адже потрібно визначитися з тим, яка саме фарба необхідна: латексна, акрилова чи будь-яка інша. Група компаній ŚNIEŻKA, разом зі ТзОВ «Снєжка-Україна» суттєво спростили завдання, створивши колекцію фарб ŚNIEŻKA PLATINIUM®, що складається із 6 видів виробів:

  • Шовковисто-матова латексна фарба для стін і стель Śnieżka PLATINIUM® MODERN;
  • Глибокоматова латексна фарба длястін і стель Śnieżka PLATINIUM® CLASSIC;
  • Матова акрилова фарба для стель Śnieżka PLATINIUM® CEILING;
  • Матова латексна фарба для дитячих кімнат Śnieżka PLATINIUM® KIDS;
  • Напівматова латексна фарба для кухонь і ванних кімнат Śnieżka PLATINIUM® KITCHEN-BATH;
  • Матова латексна фарба для інтер’єрів Śnieżka PLATINIUM® MAGIC, що створює ефект шкільної дошки.

Śnieżka PLATINIUM® MODERN

Плямовідпірна шовковисто-матова фарба, що не вбирає забруднення від ґрунту, молока, кетчупу, гірчиці, водних фломастерів тощо. Рекомендовано застосовувати фарбу у приміщеннях, що зазнають великого експлуатаційного навантаження та значних забруднень: зали, фойє, коридори, кухні, житлові й офісні кімнати та заклади харчування.

Śnieżka PLATINIUM® CLASSIC

Глибокоматова зносостійка фарба, яка після висихання чудово приховує незначні нерівності поверхні, створюючи матовий ефект. Особливо стійка до миття та мокрого стирання. Підходить для приміщень, що зазнають великого експлуатаційного навантаження та значних забруднень.

Śnieżka PLATINIUM® CEILING

Сніжно-біла матова фарба для стель, яка легко наноситься, не залишаючи смуг на поверхні. Рекомендовано для стель у сухих приміщеннях, що зазнають різних експлуатаційних навантажень: від залів та місць громадського користування, до спалень та дитячих.

Śnieżka PLATINIUM® KIDS

Гіпоалергічна матова фарба, яка ідеально підходить для дитячих кімнат, забезпечуючи комфортний мікроклімат. Стійка до миття, володіє відмінною покривною здатністю, не має неприємного запаху. Підходить для приміщень з помірним експлуатаційним навантаженням: дитячі кімнати, зали, спальні, фойє, житлові приміщення, школи, дошкільні заклади тощо.

Śnieżka PLATINIUM® KITCHEN-BATH

Напівматова фарба для приміщень з підвищеною вологістю: кухні, ванні кімнати, пральні тощо. Іони срібла, які містяться у фарбі, запобігають розповсюдженню шкідливих мікроорганізмів, а завдяки вмісту силікону, поверхня залишається стійкою до вологи та миття. Підходить для фарбування у приміщеннях, які зазнають великих експлуатаційних навантажень та впливу вологи: ванни, кухні, басейни, пральні, коридори, виробничі цехи, пекарні, пивзаводи, напівпідвальні й підвальні приміщення тощо.

Śnieżka PLATINIUM® MAGIC

Матова інтер’єрна фарба з ефектом поверхні шкільної дошки. З нею створювати неповторний інтер’єр, втілюючи навіть найсміливіші задуми, не кажучи уже про розвиток уяви дитини, можна хоч щодня. Крейда з поверхні без проблем стирається, не залишаючи слідів. Така поверхня буде гармонійно виглядати як в пабі чи кав’ярні, так і в дитячій кімнаті чи кухні.

Придбати кожну з них можна у Гріко