Новинка на українському ринку: напилюваний утеплювач PROFPUR THERMO

17 вересня 2018

arrow_backназад

З приходом осінніх холодів все актуальнішим стає питання утеплення будинку. "Підігріває" цю тему ще й постійне здорожчання енергоносіїв. Однак як якісно, швидко та, головне, доступно, утеплити приміщення?

Тепло- та звукоізоляція ще ніколи не були настільки простими та швидкими, як з поліуретановим утеплювачем PROFPUR THERMO. Його особливість полягає у напиленні піни, що сприяє якісній обробці навіть найбільш важкодоступних місць та ділянок складних форм. За дві хвилини людина може утеплити площу, розміром в 1 квадратний метр.

PROFPUR THERMO підходить для утеплення стін, перегородок всередині та зовні побутових і виробничих приміщень, споруд, трубопроводів, транспортних засобів спеціального призначення (ізотермічних фургонів).

Важливо, щоби поверхня, на яку розпилюватимуть утеплювач, була чистою. Вона може бути вологою, однак не покритою льодом чи інеєм. Перед застосуванням балон потрібно витримати не менше 8-10 годин при кімнатній температурі (+18-25° C), або опустили на деякий час у воду, температура якої не перевищує +35° C.

Характеристика поліуретанового утеплювача PROFPUR THERMO для напилення

Надмірний тиск в аерозольному балоні при 20 ° C, МПа, в межах:

0,3 - 0,9

Об’єм продукту в балоні, мл:

890±15

Продуктивність при товщині шару 3 см, м2:

1,7

Щільність, кг / м3, в межах:

10-25

Водопоглинання за 24 год,% за об'ємом, не більше:

0,2

Коефіцієнт теплопровідності, Вт / м · ° K, не більше:

0,037

Температурний режим використання:

від + 5° C до + 35° C

Оптимальна температура при застосуванні:

+23° C

Термін придатності:

12 місяців

Оскільки Гріко є ексклюзивним представником ТМ Profpur і Patron в Україні, за продукцією цих торгових марок звертайтеся до Гріко та мережі магазинів-партнерів.

Більше інформації про PROFPUR THERMO: https://bit.ly/3eOCDHS

Відеоогляд PROFPUR THERMO можете глянути тут.