Тестували новинки та обговорювали тренди: у Дюссельдорфі відбулися "Дні КНАУФ"

11 лютого 2019

arrow_backназад

Knauf – це не лише ідеально продумані системи для будівництва, комплексні рішення та ефективні технології. Це справжня потужна сила: людяності, компетентності, партнерства та вірності справі. У цьому компанія Гріко переконалася на власному досвіді.

6-7 лютого у Дюссельдорфі, в павільйоні Alte Schmiedehalle відбулося масштабне дійство – «Дні КНАУФ» (Knauf Werktage 2019), запрошеним гостем якого став власник групи компаній Гріко Сергій Гринюк, разом із провідними місцевими забудовниками Володимиром Морозом (ТОВ «Чернівціжитлобуд») та Василем Зазуляком (Житловий комплекс "Водограй").

На площі понад 5 тис м² було представлено цілий спектр рішень практично для всіх сфер сучасного будівництва – від ремонту до реконструкції. Найцікавіше, що кожен присутній міг перевірити пропоновані моделі на собі – не дарма захід відбувався під девізом «Спробувати. Поєднати. Побудувати».

Власне, після такого «тест-драйву» ми впевнені, що левова частка інновацій та трендів невдовзі зможе тішити і буковинські родини . А ми, як багаторічні партнери Knauf, цьому посприяємо.

Окрім можливості протестувати всі новинки, відвідувачі – а це кваліфіковані фахівці у сфері торгівлі та будівництва – мали чудову нагоду обмінятися інформацією та власними думками.

Прикметно, що місцем проведення заходу обрали найбільш креативний район Дюссельдорфу – Медіагавань – зі знаменитими оригінальними будівлями: тут є «танцюючі» будинки, будинки в вигляді консервних бляшанок, будинки-кораблі і навіть сталевий будинок зігнутої форми. При будівництві цих конструкцій, звісно ж, використовували матеріали та технології саме Knauf.